Ib Grønbech-kroner til Thisted Brewers

Der skal nu købes helt nyt sikkerheds udstyr til ungdomsspillerne i Thisted Brewers. Arkivfoto: Peter Mørk
14. november 2016 17:18

Af Ole Iversen.

Regnskabet er nu gjort op efter forrige lørdags koncert med Ib Grønbech og Ko, arrangeret af Thisted Brewers. Koncerten med den nordjyske musikalske spasmager gav 32.000 kroner i overskud. Det beløb sendes nu videre til Thisted Brewers ungdomsafdeling, hvor der skal indkøbes udstyr til kommende rykind af unge spillere.

- Det er et stort beløb for os, vi nu får. Det vil betyde at vi nu kan satse mere på børne- og ungdomsarbejdet i klubben. Vi er en lille klub med kun omkring 24 spillere, og vi ønsker at at få flere unge til at dyrke amerikansk fodbold i Thy. Her falder hjælpen på et tørt sted, fortæller Thisted Brewers formand Bjarne Bloch til thistedposten.dk.

Mange tror fejlagtigt at det er farligt at dyrke sporten. Det er netop for sikkerhedens skyld, at vi køber nyt udstyr ind, som vi kvit og frit stiller til rådighed for nye spillere. Et sæt sikkerhedsudstyr til amerikansk fodbold koster over 3000 kroner, så det løber hurtigt op, lyder det fra formanden.

Thisted Brewers blev mest kendt på dens seniorafdeling. Det ligger dog mere stille hos de helt store "drenge". Vi har kun fire aktive voksne. Men en ny træner er kommet til, og han vil sparke nyt liv i seniorholdet, slutter Bjarne Bloch.

Ib Grønbech koncerten solgte 350 billetter, heraf 320 til stegt flæsk med persillesovs.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...