Ibi Makienok om ægteskabet: Har klaret modgangen flot

Ibi Makienok blev i 2015 indlagt med dobbeltside nyresvigt, men hun og manden har klaret modgangen sammen.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ibi Makienok Foto: Scanpix/Nils Meilvang

I januar tog den danske tv-vært Ibi Makienok bladet fra munden og fortalte åbent om den sygdom, der ramte hende for mere end to år siden.

Den 29. januar 2015 blev den nu 42-årige tv-personligheds tilværelse brat vendt op og ned, da hun blev indlagt på Bispebjerg Hospital og senere Rigshospitalet i København med dobbeltsidet nyresvigt efter at have været voldsomt syg i længere tid.

Den voldsomme sygdom har tæret på hverdagslivet, og det har også været hårdt for ægteskabet. Det fortæller Ibi og Simon Makienok i det nye nummer af magasinet Alt for damerne.

- Jeg synes, at vi har tacklet modgangen ret flot, når man tænker på, at vi har oplevet noget af det værste, man kan opleve. At vi ikke er gået fra hinanden endnu, det er vildt. Den har været oppe at vende, siger hun og fortsætter:

- Jeg har sagt til ham: "Jeg kan godt forstå, hvis du ikke kan klare det her, for jeg er ikke sikker på, at jeg selv ville kunne", siger Ibi Makienok i interviewet med magasinet.

Men Simon Makienok har aldrig gjort sig den overvejelse. Den 26-årige fodboldspiller fortæller i interviewet med Alt for damerne, at han aldrig har tvivlet på, at han vil gøre alt for at hjælpe sin berømte kone.

Da de giftede sig med hinanden i 2014, vidste han nemlig, at han ville være sammen med hende resten af livet.

Den tidligere Paradise-vært fortalte i første omgang om sin hårde periode og sin indlæggelse i et meget personligt indlæg på hjemmesiden Organdonation-ja-tak.dk. I dag er Ibi Makienok kronisk syg, og nogle dage har hun slet ikke energi til at komme ud af sengen.

- Jeg lever hver dag med håbet om, at jeg får en okay dag. Nogle er bedre end andre - så kan jeg smile og cykle lidt, gå ture og endda hygge med vin og selskab - andre dage har jeg ikke sovet om natten - og har ingen energi, skrev hun dengang.

Samtidig delte hun et chokerende billede af sig selv med et meget hævet ansigt for at vise, hvor tydeligt sygdommen påvirkede hende fysisk.

Det fulde interview med Makienok-parret kan læses i det nye nummer af Alt For Damerne, der udkommer torsdag.

Se billedet af Ibi Makienok her:

https://www.instagram.com/p/BPXMqVBDUn9/?taken-by=planetibi&hl=da

/ritzau/FOKUS

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.