Idé til ny børnehave må vente

Udvalg tog ikke stilling til forslag om Kornumgård - afventer masterplan

Politikerne har ikke taget stilling til to forslag om at udvide børnehaven Kornumgård.Arkivfoto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Politikerne har ikke taget stilling til to forslag om at udvide børnehaven Kornumgård.Arkivfoto: Kurt Bering Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Børne- og skoleudvalget tog ikke stilling til et forslag om at placere den ny børnehave, der skal bygges i Brønderslev, sammen med børnehaven Kornumgård.

- Vi sender den ud som et supplement til den masterplan for dagtilbudsområdet, der er ude til udtalelse nu. Vi behandler den efter, at den har været til udtalelse, siger udvalgsformand Peter H. S. Kristensen (S).

Udvalget har ikke diskuteret forslaget, der går på, at ejerne af Kornumgård bygger to nye bygninger nær den eksisterende børnehave og på den måde udvider med både flere børnehavepladser og en vuggestueafdeling.

Af samme grund var der heller ikke svar på en ansøgning fra forældrebestyrelsen på Kornumgård, der søger om at udvide med en vuggestuegruppe på 15 børn.

Det vil politikerne også vente med at behandle og forholde sig til samlet, når udtalelserne til masterplanen er kommet ind.

Det ventes, at det bliver på udvalgets næste møde i februar. Der er frist for udtalelserne sidst i januar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.