Ida Lohmann med trio til Solbjerg kirke

4. oktober 2016 06:02

Torsdag den 6. oktober kommer sangerinde Ida Lohmann til Solbjerg kirke med sin trio, som består af Niels Ole Sørensen på tangenter, Michael Andersen på bas og Michael Kratz med percussion.

Det bliver et glædeligt gensyn med Ida. For nogle år siden gav hun med sit band en forrygende flot og personlig koncert i Solbjerg kirke, én af de koncerter der bare måtte genhøres, og nu er hun her igen med sin trio.

Ida har en stor udstråling og en imponerende klangfuld stemme, som hun forstår at nuancere, når hun f.eks. synger for fuld udblæsning i nogle af de gospels vi skal høre, eller synger med en inderlighed i de mere indadvendte sange som f.eks. "Lattermild og gavmild" af Anne Linnet og"Hjem" af Sanne Salomonsen.

Hendes trio som hun har med er nogle af nordjyllands absolut bedste og erfarne musikere.

Niels Ole Sørensen er en utrolig dygtig jazzpianist, der formår at "fyre den af" i nogle overraskende og virtuose soloer. Han blev i 2009 kåret som årets jazzmusiker og danner band med bl.a. saxofonisten Benjamin Koppel. Michael Andersen som er bassist er teatermusiker på bl.a. Aalborg Teater og underviser på Aalborg Kulturskole.

Michael Kratz spiller trommer og percussion og har spillet med bl.a. Birthe Kjær og Kandis. Han brød ud af bandet og søger nu nye udfordringer ved bl.a. at lave sin egen musik. Denne aften krydrer han musikken med stemningsfulde percussion-rytmer og klange.

Aftenens indhold bliver en blanding af gospel og kendte sange i nye og egne fortolkninger, og med de erfarne musikere her (tilsammen har de over 1000 jobs på bagen) kan vi glæde os til et farverigt genhør i den smukke gamle Solbjerg kirke.

Se annonce.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...