Hjørring

Ideerne findes her allerede

Virksomhederne i Nordjylland behøver ikke kigge så langt efter de gode ideer. De findes allerede hos vendsysselske studerende

Arkivfoto: Hans Ravn

Arkivfoto: Hans Ravn

HJØRRING:Nordjyske virksomheder som lever af oplevelser og events har den 8. november mulighed for at møde nogle spirende talenter med masser af ideer.

Det sker når Teknisk Landsforbund, HK, Creabiz, EUC Nord og UCN sammen arrangerer Karrieredag på University College Nordjylland i Hjørring.
Virksomheder har muligheden for at møde studerende og nyuddannede fra uddannelserne natur- og kulturformidling, eventkoordinator og eventtekniker.
- Vi vil gerne vise de nordjyske virksomheder, at der i Vendsyssel findes uddannelser, som har noget kapacitet. De er virkelig knald på de studerende og de brænder for deres fag. På den her måde kan virksomhederne spotte nogle talenter, forklarer skolekonsulent Peter Benjaminsen fra Teknisk Landsforbund.
I Aarhus har et lignende arrangement ført til, at en gruppe teaterteknikere for at få praktisk erfaring, gratis lavede arrangementet ”Scary Days” i Tivoli Friheden. Studerende fra Tyskland og Norge er også inviteret til karrieredagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.