Morsø

Idræt på tværs af skolerne

Friskolernes ældste elever dystede i går i både volley, kopfodbold og dodgeball

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bo Lehm

HVIDBJERG:De tre baner i den store hal var ridset op ved hjælp af store og små kegler, og mellem dem sad dommerne koncentreret for at kunne følge med i spillets gang.

Hallen var fyldt med sportsklædte børn og unge, og der lugtede da også lidt af sved. Igen scorede hold 20 på banen i midten, hvor der blev spillet kassebold.

- Det er klart den sjoveste aktivitet, vi har prøvet endnu, for her har vi en chance for at vinde, sagde Emma Lucia Gudiksen, da hun stod på mål midt under kampen. Til daglig går hun i syvende klasse på Øster Jølby Friskole, og i går, torsdag, deltog hun og hendes klassekammerater i den årlige idrætsdag, der bliver afholdt for alle elever i udskolingen på øens fem friskoler.

Arrangementet fandt sted på Sydvestmors Friskole, hvor også elever i femte klasse blev engageret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst