Idrætscenter skal under kniven

Aalestrup Idrætscenter skal gennem en gennemgribende renovering

Aalestrup Idrætscenter skal gennem en stor modernisering, der skal fremme både brugervenligheden og klubmiljøet. Foto: Martin Damgård

Aalestrup Idrætscenter skal gennem en stor modernisering, der skal fremme både brugervenligheden og klubmiljøet. Foto: Martin Damgård

AALESTRUP:Aalestrup Idrætscenter skal renoveres for i fremtiden at kunne rumme flere brugere.

En brugerundersøgelse har ligeledes påvist steder, hvor man kan forbedre centret for de nuværende brugere.
Derfor har idrætscenterets bestyrelse søsat et moderniseringsprojekt med en budgetramme på 12 millioner kroner.
- Vi vil lave et idrætscenter, der er attraktivt for alle. Som det er i dag, er der alt for mange trapper og niveauer, der gør det vanskeligt for eksempelvis ældre og handicappede at komme rundt. Vi håber i det hele taget, at renoveringen vil give centeret mange flere brugere, fortæller Søren Bruun Sørensen, der er halinspektør i Aalestrup Idrætscenter.
Aalestrup Idrætscenter har sat to firmaer til tegnebrættet, og tirsdag vil de begge præsentere deres bud på fremtiden idrætscenter i Aalestrup.
- Der jo en del muligheder for at søge tilskud via fonde og lignende, så vi også bedt firmaerne om at komme med en skitse over, hvordan renoveringen kan hjælpes på vej økonomisk via tilskud og fonde, fortæller Søren Bruun Sørensen, der kort efter fremlæggelsen af idéer skal mødes med Vesthimmerlands Kultur og fritid for at diskutere både økonomiske og indretningsmæssige rammer af ombygningen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.