Idrætsdag med anderledes øvelser

En masse nye discipliner på Dronninglund Gymnasium

Jørgen Ingvardsen
Alle elever var klædt ud i fantasifulde dragter. Her er det vist en flok badeferie-turister, der slapper af mellem øvelserne. Foto: Jørgen Ingvardsen
Dronninglund 9. september 2016 19:34

DRONNINGLUND: Det blev til en enkelt rekord og en række nye discipliner, da Dronninglund Gymnasium i fredags afholdt sin årlige idrætsdag med mærkelige gangarter og anderledes idrætsøvelser. Rekorden kom i ølkassestabling, hvor det lykkedes en klasse at stable 23 ølkasser oven på hinanden, inden det hele væltede og fløj til alle sider.

Det kræver samarbejde at stable ølkasser. De første 10 kasser går nemt, men så er der brug for teknik og snilde for at få placeret de næste. Når man nåede op til nummer 17 eller 18, gik det galt, men en enkelt klasse nåede altså 23 kasser, og flere nåede 22.

Der var allerede fra morgenstunden lagt op til drabelige dyster i biathlon, der er en kombination af mountainbike og bueskydning, blindetrillebørsstafet, frisbeegolf, skohockey, fodbold, spandebold, det flyvende tæppe og meget mere, da alle skolens elever dystede mod hinanden klasse mod klasse.

Forud for idrætsdagen havde alle klasserne diskuteret temaet for klassens udklædning, og fantasien havde fået frit spil. Stort set alle elever var klædt ud, og et hurtigt blik ud over de mange elever viste, at munke- og nonnedragterne vist nok var i overtal, men der var også mange, der var klædt ud som badeferie-turister og ninjaer. Det var meget opfindsomt.

Dagen sluttede som altid med tovtrækning og dermed håneretten det næste år over alle de andre klasser. Her er der åbenbart ved at komme en ny tradition, for igen i år vandt 2a-klassen over 3a, og det er ikke noget, den klasse kommer over lige med det første.

Vejrguderne må have siddet på sidelinjen og kigget på, for 20 minutter efter, idrætsdagen var fløjtet af, kom regnen silende.

- Det kom nu ikke bag på os. Det er blot et spørgsmål om timing, påpegede Sidsel Christensen. Hun er én af de mange idrætslærere bag arrangementet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...