Idrætsforening venter ikke på politikere

Første spadestik til nye lethal i Løgstør tages fem timer før byrådet skal diskutere lån til Lanternen

Johnny Larsen, Løgstør Idrætsforening. Arkivfoto: Torben Hansen

Johnny Larsen, Løgstør Idrætsforening. Arkivfoto: Torben Hansen

LØGSTØR:- Løgstør Idrætsforening har nu har sat endelig tidspunkt på det første spadestik til den nye lethal i Løgstør, som foreningen satser på bliver startskud til det store Lanterne-projekt til 65 millioner kroner, der er udset til at samle kultur, idræt-, sundheds- og fritidsfaciliteter i Limfjordsbyen.

Spadestikket skal nemlig tages fem timer FØR byrådspolitikerne i Vesthimmerland torsdag eftermiddag kl. 16 sætter sig sammen for på det sidste byrådsmøde i år at diskuterede, om kommunen vil være med til at yde et lån på 19 mio. kr. til Lanternen.

Spadestikket tages kl. 10.50 torsdag formiddag.

Men Løgstør Idrætsforening, der er en af foreningerne i Lanternen, har altså valgt at satse på at byrådet siger ja, og derfor stikkes spaden i jorden til lethallen før politikerne - måske - giver grønt lys til lånet på de 19 mio. kr.

- Vi har spurgt Løgstør Skole, fordi skolen er en meget stor del af Lanternen. Her ville man gerne, inden eleverne sendes hjem på juleferie. Så derfor bliver det torsdag formiddag kl. 10.50, fortæller Johnny Larsen fra LIF.

De to første spadestik bliver lagt i hænderne på to af Løgstør Idrætsforenings æresmedlemmer - Erik Bengtsson og Karsten Rasmussen.

- De har begge været to solide støtter i idrætsforeningen gennem mange år, så derfor er opgaven med at stikke spaderne i jorden lagt hos dem, siger Johnny Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.