Vesthimmerland

Idrætsråd fandt årets navn og årets talent

To unge hædret for at rage op

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Årets Idrætstalent er en anerkendelse til en ung idrætsudøver på højst 18 år, der i det forgange år har udvist særlig vilje, engagement og færdigheder - det har Signe Hagsten Larsen i høj grad. Foto: Henrik Bo

VESTHIMMERLAND:- En af de allerbedste i hele landet på sin årgang.

Sådan lød skudsmålet fra formanden for Idrætsrådet i Vesthimmerland, Tove Douglas, da hun på vegne af rådet tirsdag aften udnævnte 16-årige Oliver Norlyk til årets idrætsnavn i Vesthimmerland.

Det skete på idrætsrådets generalforsamling i Firkløveren i Vester Hornum.

Oliver Norlyk var indstillet til prisen af Aars Håndboldklub, hvor han spiller.

Trods sine kun 16 år har Oliver Norlyk allerede slået sit navn fast på allerhøjeste håndboldplan.

- Han har spillet håndbold hele sit liv og er netop blevet udtaget blandt de spillere, som danner bruttotrup til det kommende U18 landshold. Det betyder, at Oliver Norlyk er blandt de allerbedste i landet i sin årgang - på trods af, at han er førsteårs U16 - altså blandt de yngste i årgangen, sagde Tove Douglas.

På generalforsamlingen var der også en pris til “Årets Idrætstalent 2016”.

Den gik til kun 10-årige Signe Hagsten Larsen, der var indstillet af bestyrelsen for Aars Gymnastikforening, hvor hun er konkurrencespringer i stortrampolin.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.