Igen postbutik i Snedsted

Fredag åbnede postbutikken i Snedsted

Poul Erik Tarp
Carsten Nielsen med ryggen kom fra Snedsted Vandværk og var postbutikkens kunde nummer 2. Han skulle sende en olieanalyse til Schweiz. Bag skranken står Bente Nielsen (tv), og hun skal dagligt passe postbutikken sammen med sin mand Klaus Nielsen. Helle Jeppessen (th) fra Post Danmark skal lære Bente Nielsen, hvordan tingene fungerer i en postbutik, og den oplæring varer omkring 10 til 12 dage.Foto: Diana Holm
EMNER 1. marts 2013 19:08

SNEDSTED: Endelig!

Efter en lang ventetid fra 23.december har borgerne i Snedsted igen fået mulighed for at bruge Post Danmarks egen postbutik i byen.

Den blev indviet fredag 1. marts klokken 12.30, hvor indehaveren af Klaus Symaskiner & Støvsugere Klaus Nielsen åbnede døren til sin nye og større butik, som har adresse Hovedgade 12 i Snedsted. Og det gjorde han sammen med sin hustru Bente Nielsen og Helle Jeppessen fra Post Danmark.

Og fra de første sekunder var der postkunder i butikken, og nu har Snedsted fået løst sit postproblem, og byens borgere skal ikke længere til Hundborg, for at sende pakker og betale regninger.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...