Ikke råd til at flytte købmandsbutik i Aggersund

Borgerforening kan ikke skaffe penge nok

For næsten et år siden fik formanden for borgerforeningen, Mads Krarup (t.h.), nøglerne af direktør Poul Damgård fra Sparekassen ?Himmerland. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

For næsten et år siden fik formanden for borgerforeningen, Mads Krarup (t.h.), nøglerne af direktør Poul Damgård fra Sparekassen ?Himmerland. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AGGERSUND:Der bliver ikke noget ud af at flytte købmandsbutikken i Aggersund til den gamle sparekasse-bygning i midtbyen. Borgerforeningen kan ikke skaffe pengene. Sidst i januar fik borgerforeningen ellers den gamle sparekassebygning i byen, da Sparekassen Himmerland lukkede sin afdeling.

Og borgerforeningen stod klar med flere gode bud på, hvad bygningerne, der ligger meget centralt i byen lige ud til hovedvejen, kunne bruges til.

Der var dog en enkelt ting, som lå øverst på ønskelisten, og det var at forsøge at skaffe penge til at indrette bygningerne til købmandsbutik, så Aggersunds købmand, Jens Chr. Olsen, kunne flytte sin Kwik Sparbutik til den markante placering midt i Aggersund, hvor der kører 8000 biler i døgnet.

- For at vores tanker kunne føres ud i livet, så krævede det mindst 600.000 kr. Og dem troede vi faktisk godt, vi kunne skaffe via økonomisk hjælp fra lokale fonde, men vi må konstatere, at vi kun lige når op omkring 200.000 kr. Derfor må vi nu desværre opgive planerne, siger en ærgerlig formand, Mads Krarup.

Bygningen sættes nu til salg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.