Tornby

Ildsjæl kæmper mod papirbureaukrati

Rollespiller og ildsjæl Claus Gajhede håber snart at komme i gang med forbedringer af rollespilsstedet Yxenskoven i Tornby Klitplantage

Claus Gajhede er ved at tabe gnisten i forsøget på at skaffe bedre vilkår for rollespil i Tornby Klitplantage. Arkivfoto: Kurt Bering

Claus Gajhede er ved at tabe gnisten i forsøget på at skaffe bedre vilkår for rollespil i Tornby Klitplantage. Arkivfoto: Kurt Bering

HJØRRING:Pædagog, eventmager og ildsjæl Claus Gajhede er ved at køre sur i projekt Yxenborg, der er en fast rollespilsplads i Tornby Klitplantage. Projektet har fået flere end én mio. kr. i støtte, men arbejdet er foreløbigt sandet til i papirarbejde.

- Vi skal lave tegninger, opmålinger og alt muligt og søge Hjørring Kommune om en landzonetilladelse, selvom vi ikke skal lave fundament eller lignende. Det er et frygteligt bureaukrati, før vi kan bruge de bevilgede penge, siger Claus Gajhede.
- Rollespilsforeningen Troja har sat penge af til at reetablere hele området, hvis det bliver aktuelt, siger Claus Gajhede.
Han håber meget, at tilladelserne kommer igennem, før bevillingen til de 1,2 mio. kr. udløber.
Han er uddannet pædagog og vil gerne benytte Yxenskoven til projekter med unge, der ikke har det så let. Han har netop lavet aftale med en skole om én dag om ugen i Yxenskoven.
Han har snart ti år kæmpet for gode vilkår for rollespillere i Nordjylland. I 2006 fik Hjørring Kommune en brugsaftale med Naturstyrelsen angående et hjørne af Tornby Klitplantage, som siden har været benyttet til rollespil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.