Ildsjæl kæmper mod papirbureaukrati

Rollespiller og ildsjæl Claus Gajhede håber snart at komme i gang med forbedringer af rollespilsstedet Yxenskoven i Tornby Klitplantage

Jane Bünemann
Claus Gajhede er ved at tabe gnisten i forsøget på at skaffe bedre vilkår for rollespil i Tornby Klitplantage. Arkivfoto: Kurt Bering
Naturstyrelsen 20. august 2012 06:48

HJØRRING: Pædagog, eventmager og ildsjæl Claus Gajhede er ved at køre sur i projekt Yxenborg, der er en fast rollespilsplads i Tornby Klitplantage. Projektet har fået flere end én mio. kr. i støtte, men arbejdet er foreløbigt sandet til i papirarbejde.

- Vi skal lave tegninger, opmålinger og alt muligt og søge Hjørring Kommune om en landzonetilladelse, selvom vi ikke skal lave fundament eller lignende. Det er et frygteligt bureaukrati, før vi kan bruge de bevilgede penge, siger Claus Gajhede.
- Rollespilsforeningen Troja har sat penge af til at reetablere hele området, hvis det bliver aktuelt, siger Claus Gajhede.
Han håber meget, at tilladelserne kommer igennem, før bevillingen til de 1,2 mio. kr. udløber.
Han er uddannet pædagog og vil gerne benytte Yxenskoven til projekter med unge, der ikke har det så let. Han har netop lavet aftale med en skole om én dag om ugen i Yxenskoven.
Han har snart ti år kæmpet for gode vilkår for rollespillere i Nordjylland. I 2006 fik Hjørring Kommune en brugsaftale med Naturstyrelsen angående et hjørne af Tornby Klitplantage, som siden har været benyttet til rollespil.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...