Ildsjæls unikke løb med OL-faklen

Familien sørger for at Annika Bengtsson fra FC Outlaws får sin OL-fakkel med hjem til Frederikshavn

Annika Bengtsson ude på ruten med OL-faklen i Skotland.Privatfoto

Annika Bengtsson ude på ruten med OL-faklen i Skotland.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Floorballspilleren Annika Bengtsson fra FC Outlaws er hjemme igen i Frederikshavn, efter at hun lørdag formiddag havde sit livs oplevelse som OL-fakkelløber nord for Glasgow.

- Det var en fantastisk oplevelse, hvor alt var planlagt ned i den mindste detalje, fortæller 24-årige Annika.
De nordiske deltagere var indlogeret på et smukt slot udenfor byen, og klokken 8.45 var det den unge frederikshavners tur til at løbe de omkring 300 meter med den 80 centimeter og 800 gram tunge OL-fakkel.

Et stort kick

- Det var virkelig et kick af de helt store med masser af klappende tilskuere på ruten, og jeg havde min mor, mormor og søster med blandt tilskuerne.

- Mange ville røre både ved faklen og have autografer af mig, så det var en helt speciel oplevelse at få lov til at være blandt de 8000 løbere, der over 70 dage får OL-faklen transporteret til London.
Annika indrømmer, at hendes hænder rystede lidt trods faklens beskedne vægt, og arrangørerne jokede med, at hvis de tabte faklen undervejs, skulle de bare ringe til dronning Elisabeth og aflyse OL, smiler den 24-årige floorballspiller.

OL-faklen kommer hjem

Nu ser hun frem til, at familien i bil bringer hendes OL-fakkel hjem til Frederikshavn, hvor Annika vil sørge for et sikkert sted til den.

- Og så skal jeg ellers se en masse OL på tv-skærmen, for det er virkelig stort at være en del af.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.