Ilter kendisfar nægter at skifte sin søn

Tv-mogulen Simon Cowell er fuldstændig pjattet med sin 15 måneder gamle søn, Eric, men han vil absolut ikke skifte ble på ham.

Han ved, hvordan han vil have tingene, når han sidder bag dommerbordet i diverse talentshows.

Det gælder også hjemme i privaten hos den til tider iltre tv-mogul Simon Cowell, der for 15 måneder siden blev far til sønnen Eric, fortæller han i et interview med Daily Mail.

- Jeg har stadig ikke skiftet en ble, men jeg elsker at være far, konstaterer Cowell, der overlader den tjans til sin kæreste, Lauren Silverman, der er helt ok med at gøre det såkaldte beskidte arbejde.

- Jeg synes, at hvis man allerede har et barn, så ville det være vidunderligt at have to, og jeg vil virkelig gerne også have en datter en dag, siger den 55-årige talentspotter og tilføjer, at Silverman allerede ved, hvad den potentielle pige skal hedde.

- Vi vil virkelig gerne have flere børn selv, men vi kan også adoptere. Det vil jeg bestemt ikke udelukke, siger Cowell, der efter fødslen af sit første barn befinder sig i en babyboble.

- Eric får mig til at grine. Han og jeg kommunikerer rigtig godt, fordi vi helt basalt set kan lide de samme ting - Scooby Doo, Disney-film og at grine af hunde, lyder det fra "X Factor"-skaberen.

Ifølge musikmogulen så han allerede sig selv i lille Eric blot få månederne efter fødslen, har han tidligere fortalt til Daily Mail.

- Jeg kan virkelig se min egen personlighed i hans udvikling. Han er nøjagtig, som jeg var. Bortset fra at han nok er lidt sødere. Jeg var en møgunge, sagde Cowell, der håber, at Eric også ville arve noget af farmands iltre attitude.

- Jeg vil gerne have, at Eric skal være en rigtig lille ballademager. Jeg vil hellere have en ballademager som søn, for det er meget sjovere. Jeg har allerede lært ham nogle frække tricks såsom at række tunge af andre, lød det fra "X Factor"-opfinderen, der tilføjede, at han håbede, sønnike kommer til at tale med britisk accent og ikke får sin amerikanskfødte mors.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.