IMS Service er gået konkurs

Frederikshavn Kommune forsikrer, at de berørte borgere fortsat vil få den nødvendige støtte og pleje

Iben Simonsen, direktør i IMS Service, er gået konkurs. Arkivfoto: Carl Th. Poulsen <i>Carl Th. Poulsen</i>

Iben Simonsen, direktør i IMS Service, er gået konkurs. Arkivfoto: Carl Th. Poulsen Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn Kommune modtog fredag besked om, at det private hjemmeplejefirma, IMS Service, har indgivet konkursbegæring til retten i Hjørring.

IMS Service har indtil i dag haft en kontrakt med Frederikshavn Kommune om at levere hjemmehjælp til borgere i eget hjem.

For at sikre at alle borgere fortsat modtager den hjælp og pleje, de er visiteret til, vil den kommunale hjemmepleje træde til med øjeblikkelig virkning, oplyser Frederikshavn Kommune.

Det betyder, at borgere, der er visiteret til personlig pleje og praktisk hjælp, kan være trygge ved, at de modtager den hjælp, de er visiteret til. I første omgang vil den personlige pleje blive prioriteret.

De berørte borgere vil snarest blive kontaktet af Frederikshavn Kommune angående deres mulighed for frit leverandørvalg, ligesom de er velkomne til at kontakte Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsmyndighed i Frederikshavn Kommune på tlf. 98 45 53 54.

Borgere, der modtager hjælp og pleje fra tidligere IMS Service, kan benytte det døgnnummer, der tilhørte tidligere IMS Service ved akut behov for hjælp.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.