Aabybro

Indbrudsstime fortsætter

Flere indbrud i private hjem i Jammerbugt Kommune

Foto Kim Dahl Hansen

Foto Kim Dahl Hansen

AABYBRO:Mens antallet af indbrud i villaer i Jammerbugt Kommune falder, er tendensen den modsatte i en af kommunens fire hovedbyer, nemlig Aabybro.

Her er der tale om en markant stigning i de private hjem, som NORDJYSKE Medier også tidligere har beskrevet. Og intet tyder på, at kurven er knækket. Inden for de seneste dage har der været fem indbrud i villaer i Aabybro og desuden et begået i en villa i Pandrup.

- Indbruddene er sket i perioden onsdag til søndag og det er foregået i huse, hvor beboerne har været bortrejst i et par eller flere dage, oplyser politikommissær Peter Skovbak.

Tyvekosterne i forbindelse med de seneste tyverier er sølvtøj, smykker, rejsevaluta, parfume, taske, batteri til golfbil og en 46 tommers fladskærm.

- Normalt er der tale om effekter, som er nemme at tage med sig, og det er usædvanligt at der er en fladskærm blandt kosterne, fortæller Peter Skovbak.

De mange indbrud i samme geografiske område tyder på, at der er tale om gerningsmænd, der har særligt kendskab til Aabybro men indtil videre har politiet ikke noget spor i sagen at gå efter.

- Vi opfordrer folk til at være opmærksomme og henvende sig til os, hvis man opdager noget mistænkeligt - eksempelvis hvis man ser en person gå rundt i kvarteret på mærkelige tidspunkter, siger Peter Skovbak og opfordrer desuden til at man selv tager initiativer til at holde ubudne gæster ude.

- Rådet er at man skal sikre sit hus så godt man kan og eventuelle få naboer til at holde øje med huset, hvis man er væk, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.