Tyverier

Indbrudstyv endte på sygehuset

En indbrudstyv satte sit liv på spil og gav samtidig politiet et godt spor, da han fredag morgen forsøgte at begå indbrud hos Nærbutikken Vesterport på Abildgårdsvej.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

En indbrudstyv måtte fredag morgen søge hjælp her hos vagtlægen i Frederikshavn, da hans indbrudsforsøg ikke gik som forventet. Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

Her sparkede han nemlig en rude ind, men han skar sig så meget på sit ben, at han måtte opgive sit ærinde i butikken og i stedet gå væk derfra. Da en vægter nåede frem til Nærbutikken kunne han konstatere, at der lå utrolig meget blod ved den knuste rude, og derfor kontaktede han politiet. Politiet sende en hundepatrulje til stedet, og hundene kunne følge blodsporene fra manden frem til lægevagten i Frederikshavn. Samtidig modtog alarmcentralen en anmodning om en ambulance fra vagtlægen i Frederikshavn, som havde en patient, der havde mistet meget blod, og som var blevet bevidstløs. Manden blev kørt til sygehuset, hvor han blev stabiliseret og nu er uden for livsfare. Politiet kunne altså let finde frem til, hvem der forsøgte at bryde ind i Nærbutikken Vesterport, og den uheldige indbrudstyv er i øvrigt en gammel kending af politiet.