Brønderslev

Indsatsen belønnet

Påskønnelser for at markere sig inden for fritidslivets verden

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

12-årige Nafisa Abdulahi Mohamud blev tildelt DGI’s Unglederpris.

BRØNDERSLEV:Det blev Brønderslev Golfklubs Santandérhold, der blev vinder af Brønderslev Kommunes idrætspris for en særlig indsats. Prisen blev uddelt i forbindelse med et awardshow på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev.

Der er i bedømmelsen lagt vægt på, at Santanderholdet gennem de seneste fem år har formået at rykke fra kvalifikationsrækken op til Santanderdivisionen.

- Det har givet genlyd over hele landet. De er kaldt opkomlingene i sportspressen, Holdet har sat Brønderslev på landkortet: Det er helt fantastisk at være blandt de tre bedste hold i landet. Holdet er fantastiske golfambassadører for Brønderslev Kommune, sagde borgmester Mikael Klitgaard (V).

Holdet deltager i Santandérdivisionen, der består af de otte bedste hold i Danmark, og som er golfens absolutte elite.

I danmarksmesterskabet mellem de fire bedste hold, blev de nummer tre og opnåede dermed bronzemedaljer.

- Næste sæson er målet guld, lyder det fra træner Morten Hedegaard.

Unglederprisen gik til Nicklas Kjær Thomsen fra volleyballklubben VK Vendsyssel.

- Han har haft sin gang i klubben siden han var syv år, og er i dag med sine 22 år vist stor engagement, kammeratskab og gode lederegenskaber vist vejen igennem mange år i VK Vendsyssel, oplyste borgmester Mikael Klitgaard.

Nicklas er i dag elitedivisionsdommer i volleyball. Han er desuden afdelingsformand for VK Vendsyssel, og er dermed med til at ligge linjerne for klubben.

Prisen som Årets Ildsjæl går til Lenette Duncker fra Dronninglund Håndbold, der har gjort en stor indsats for at få - Dronninglund Håndbolds nyeste projekt op at stå, nemlig New Kids, der er et tilbud for børn mellem 6 og 12 år, der på grund af deres udfordringer ikke kan være med på de allerede eksisterende hold.

- Projektet er indledt i Dronninglund, men er ved at blive udbredt til hele kommunen.

Årets Forening blev Idrætsforeningen PSI, Serritslev.

Her pegede Mikael Klitgaard på, at klubben efter en pause på flere år igen har fået håndbold på programmet.

Der er fortsat fodbold, og der er sket en stor udvikling i gymnastikafdelingen med crossgym og volleyball.

DGI’s Ungdomslederpris tilfaldt den kun 12-årige Nafisa Abdulahi Mohamud, der er særdeles aktiv i Nordjysk Volleyball Klub.

- Foruden at hun er aktiv spiller, tager hun sig af de yngste i klubben, oplyste Lasse Riis Østergaard fra DGI Nordjylland.

Nafisa Abdulahi Mohamud har på kort tid udviklet sig til et stort talent, og hun skal, når hun bliver 13 år, have en træneruddannelse.

Endelig tilfaldt NORDJYSKE’s kammeratskabspris gik til den kun 15-årige Victoria Elisabet Cramer fra BI-Bordtennis.

Ifølge produktudviklingschef Roy Linde Hansen fra NORDJYSKE Medier er Victoria altid hjælpsom, venlig og smilende.

Hun har spillet på Pigedivisonen og skal efter sommerferien spille på 1. divisionsholdet i klubben. Foruden at hun selv er aktiv spiller, træner hun de yngste spillere i klubben.

Tidligere spillede Victoria både fodbold og bordtennis, men nu er fodbolden lagt på hylden, idet hun træner med bordtennisbattet fire gange om ugen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.