Dronninglund

Indsatsen giver pote

Brønderslev er rykket 11 trin op ad stigen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mikael Klitgaard: - Erhvervslivet synes godt om vores markedsføring. Arkivfoto: Kurt Bering

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND:Brønderslev Kommune har gjort en stor indsats for at skabe gode forhold for erhvervslivet. Det har givet bonus.

Borgmester Mikael Klitgaard (V) er glad for, at Brønderslev på Dansk Industris liste over erhvervsvenlighed er rykket 11 pladser frem til en 27. plads.

- Vi vil gerne være endnu bedre end nummer tre i Nordjylland, siger Mikael Klitgaard.

Han fortæller, at det er den anderledes markedsføring, der er slået igennem.

- Virksomhederne påskønner de kampagner, der er lavet. Det kan vi klart høre.

- Dertil kommer, at sagsbehandlingstiden for byggesager er reduceret betydeligt. Den er helt nede på nogle få dage, siger Mikael Klitgaard. Det er noget, der lægges mærke til i erhvervslivet, og det får vi megen rod for.

Brønderslev vil gerne højere op på ranglisten. Men én af hurdlerne er Limfjords-forbindelsen.

- Set med Brønderslev-øjne kan den tredje Limfjords-forbindelse ikke komme hurtigt nok, siger Mikael Klitgaard.

Han har ikke noget imod, at det bliver en betalings-løsning, men så skal der være ens regler i hele Danmark. Man er så småt ved at tage hul på den problematik.

- Da finansminister Kristian Jensen (V) forleden var på besøg i Brønderslev, var det også noget af det, vi snakkede om. Så jeg kan kun sige, at vi skal i gang. Det vil være godt for erhvervslivet i Vendsyssel.

Brønderslev Kommune gør en stod indsats for bosætning.

- Der kom i fjor 260 nye borgere til kommunen, og vi hører, at det er vores markedsføring, der mange gange bemærkes. Der er en del familier fra blandt andet Aalborg-området, der slår sig ned i Brønderslev.

Brønderslev Kommune har en plet, der skal vaskes af omkring Dansk Byggeris undersøgelse. Her røg Brønderslev tidligere på året 45 pladser ned til en plads som nummer 80.

- Det er vi bestemt ikke stolte af, men heldigvis skyldes det, at der er nogle oplysninger, kommunen har givet, er ikke helt korrekte. Men det ændres der på.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.