Indskifter sikrer presset Hobro-hold pokalsejr

Vito Hammershøy-Mistrati kom på banen i pausen mod Ledøje-Smørum og scorede to mål, da Hobro var bagud.

Hobro avancerede i pokalturneringen, da Ledøje-Smørum fra Danmarksserien blev slået 2-1 tirsdag. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix

Hobro avancerede i pokalturneringen, da Ledøje-Smørum fra Danmarksserien blev slået 2-1 tirsdag. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix

Superligaholdet Hobro IK balancerede på randen af en stor skuffelse, da klubben alligevel avancerede i pokalturneringen tirsdag.

Her var bundproppen fra Superligaen på besøg hos Ledøje-Smørum fra Danmarksserien, og det endte med en smal 2-1-sejr til Hobro.

Opgøret var i tredje runde i Sydbank Pokalen. Kampen var en kærkommen mulighed for at tanke lidt selvtillid for Hobro, der i bunden af ligaen har seks point efter ti kampe og en målscore på 9-24.

Hjemmeholdet kom da også foran 1-0 i første halvleg. Men så handlede træner Allan Kuhn og sendte Vito Hammershøy-Mistrati på banen.

Ifølge Hobros Twitter-konto så var reduceringen til 1-1 lidt af en perle efter næsten en times spil.

Hjemmeholdets målmand havde bevæget sig langt ud af sit mål, og det udnyttede Vito Hammershøy-Mistrati til at score fra midten af banen.

20 minutter før tid blev Vito Hammershøy-Mistrati så dobbelt målscorer, da han udnyttede et straffespark til at sikre 2-1-sejren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.