EMNER

Industrieksport via internettet

Kellpo på Wilhelmsborgvej kommer i kontakt med kunder til støbeforme via internetside.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Inden tilbuddet på et støbeværktøj, hvor konstruktionstegningen ses på skærmen i baggrunden, søger værktøjskonstruktør Ole Frost Jensen for, at de sidste mål og detaljer passer, inden kunden får tilsendt tilbuddet.Foto: Peter Mørk

Det er ikke længere forbeholdt private at købe et stykke værktøj over internettet. Mangler man lige støbeformene til en plastbøtte eller -spand, så kan det også ske elektronisk. Siden begyndelsen af december har firmaet Kellpo på Wilhelmsborgvej brugt internettet til at promovere deres ”Mould Builder”, som oversat vel bedst kan beskrives med ordene ”Form Bygger”. Efter virksomhedens vurdering en simpel og moderne måde at beskrive kundens krav til et nyt værktøj til at støbe en plastemballage. - Vi har allerede fået de første forespørgsler, fortæller den ene af ejerne af Kellpo, Kjeld Pedersen. Firmaets tre ben For godt et år siden fortalte hans medejer, Poul Pedersen, at firmaet nok mærkede til finanskrisen. Men at det gik godt på mindst et par af de tre ”ben”, som de har indrettet deres produktion på: Støbeværktøjer til plastemner, specialmaskiner og spåntagende fremstilling af specialemner. Det vil sige drejning, fræsning eller lignende. En produktionsmetode, der også er en forudsætning for de andre to ”ben”. Mould Builder er for Kellpo en plan om at satse endnu mere på benet med støbeværktøj til plast, og de to firmaejere forventer, at det bliver det største virkeområde for Kellpo de kommende år.