Infernal danner nyt band på dansk

Paw&Lina er navnet på et nyt dansk band, der består af de samme to medlemmer som i Infernal.

Infernal danner nyt band på dansk

I et stykke tid har Infernal hintet til, at der var noget nyt fra bandet under opsejling. Og i dag kom så forklaringen på en række hemmelighedsfulde beskeder fra de to medlemmer, Lina Rafn og Paw Lagermann.

De har nemlig dannet et nyt band.

- Paw&Lina er et sideprojekt til Infernal. Det er ikke en erstatning, og det er ikke "bare" Infernal på dansk, skriver bandmedlemmerne på deres nyoprettede facebookside.

- Det startede med, at jeg (Lina) var i Caribien og lave Toppen af Poppen sidste sommer, hvor jeg sang en masse danske sange. Jeg fandt det svært med det danske, og da de andre deltagere spurgte, hvorfor jeg ikke skrev på dansk, sagde jeg "ordene kommer ikke til mig på dansk", skriver Lina Rafn og uddyber:

- Det viste sig så bare, at der kommer massevis af sangidéer på dansk inde i mit hoved. Jeg har bare aldrig hørt efter. Allerede dernede begyndte jeg at skrive tankerne og ordene ned, og da jeg kom hjem, begyndte Paw og jeg at eksperimentere med at skrive på dansk.

- Vi valgte, at vi ikke ville tænke i, hvordan det skulle bruges. Vi ville bare være kreative og ubegrænsede, og vi lover jer, at det kun har virket som en inspiration for Infernal, skriver Lina Rafn og Paw Lagermann.

Den første - og måske eneste - single fra gruppen hedder "Stolt Af Mig Selv?". Hvornår den udkommer er endnu ikke blevet meldt ud.

Bandet lover samtidig, at de langt fra er færdige med Infernal.

- Der er masser af nye Infernal-tracks i støbeskeen - bare rolig venner, skriver de.

/ritzau/