Ingen ændring i forberedelsen

AaB-spillerne gør sig klar til OB-kampen, selvom den kan blive aflyst

Rasmus Thelnsder får sin første Superliga-start i kampen mod OB. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Rasmus Thelnsder får sin første Superliga-start i kampen mod OB. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Et større snevejr rammer hele Jylland natten til søndag og fortsætter det meste af dagen, og det betyder også, at der er fare for, at kampen mod OB søndag bliver aflyst.

AaB har et større beredskab klar til at præparere banen på alle tænkelige måder, så kan snemængderne blive så voldsomme, at kampen ikke kan spilles. Allerede mandag blev kampen mod AGF udskudt i en halv time og var tæt på aflysning.

- Vi er nødt til at forberede os, som vi ville gøre til enhver anden kamp. Vi holder fokus på, at vi skal gøre det, vi skal, siger forsvarsspilleren Rasmus Thelander, der lader til erstatte den karantæneramte Kenneth Emil Petersen.

- Du har jo selv set træningen, så det håber og tænker jeg da også selv, griner forsvarsspilleren.

Det bliver den første Superliga-start for Thelander, der i sommerpausen kom til fra AB - tidligere er han blevet skiftet ind fem gange i efterårssæsonen.

- Jeg er fuldt tilfreds, men man håber altid på mere spilletid. men når det er sagt, så har jeg været vildt glad for den tid jeg har været her. Der er jo også et spring fra 1. division op til Superligaen, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.