Ingen agent-boykot i den danske EM-lejr

Mens der er Twitter-forbud, så må EM-spillerne gerne tale med agenter og klubber under slutrunden.

Ingen agent-boykot i den danske EM-lejr

En række landsholdsspillere går ind til det kommende fodbold-EM med en uafklaret klubfremtid i forhold til næste sæson.

Derfor giver landstræner Morten Olsen også spillerne lov til, at de under slutrunden i Polen og Ukraine kan tale med agenter og klubber.

- Vi skal ikke have managere rende rundt på værelserne, men vi kan ikke forbyde spillere at tale med agenter eller klubber. Den tid er forbi med mobiltelefoner og så videre, siger Morten Olsen.

- Så er det rigtigt, at der er spillere, som er forstyrrede over, at de ikke har fundet nogle klubber, men dem taler vi med om det, og så er der andre, som siger, at de nok skal vise noget på banen, så der kommer klubber på banen, fortæller landstræneren.

Han har under slutrunden forbudt spillerne at spilde tid på sociale medier som Twitter og Facebook, men spillernes fremtid er altså noget andet.

- Det er ikke noget problem. Dette er noget, vi har talt med de implicerede spillere om i den første uge, og der er tid til, at hvis der kommer noget omkring deres fremtid, så får de lov til at få styr på det, siger Morten Olsen.

Spillere som Nicklas Bendtner, Simon Kjær og Christian Poulsen er blandt dem, som mangler en afklaring i forhold til klubfremtiden efter sommerferien.

/ritzau/