Ingen ben-fadæse på den røde Oscar-løber i år

Sidste år løb Angelina Jolie med en del opmærksomhed på grund af sit højre ben. Sådan bliver det ikke i år.

Ingen ben-fadæse på den røde Oscar-løber i år

Når modeeksperter og designere tænker tilbage på sidste års kjoler ved Oscar-uddelingen, er der især én, der stikker ud. Skuespillerinden Angelina Jolie, der ellers er kendt for sit fantastiske look og gode smag, dukkede op i en sort kjole med en slids så lang, at hendes højre ben konstant stod uden for kjolen.

Senere fik benet af humoristiske fans sin egen Twitter-konto, og mens folk skraldgrinede over det udstående ben, så rystede modeeksperter på hovedet over fadæsen.

- Jeg er ret sikker på, at hun ikke dukker op med en slids i år. Eller også gør hun det bare for at sige "Hey, jeg er Angelina Jolie, jeg kan gøre, som det passer mig," siger designeren Jesper Høvring.

Han glæder sig til at se, hvad skuespillerinden har fundet på.

- Mærkeligt ben eller ej, så har hun jo bare en overjordisk skønhed, og hun ser altid forrygende ud. Man kan ikke se på hende, at hun har siddet syv-otte timer og fået lavet hår og makeup, for det virker så naturligt på hende, siger han.

Også skuespillerinden Gwyneth Paltrow er blandt dem, designeren glæder sig til at se på den røde løber.

- Generelt har stjernerne stor respekt for Oscar-showet, hvilket betyder, at de ikke er så flamboyante og udfarende i deres påklædning, men samtidig er det den aften, hvor man virkelig giver den gas, siger Jesper Høvring.

Han håber, at der vil være masser af farver på den røde løber - men han regner ikke med det.

- Kendisserne plejer at holde sig til gyldne farver, pudder og sort, og hvis det er virkelig vildt så måske en rød kjole. Så derfor tror jeg, at der også i år vil være en overvægt af sorte og lyse kjoler, siger han.

- Det er også et show, hvor stjernerne de senere år er gået mere efter deres egen stil end den gængse glamour. Man vil jo helst være noget helt særligt og ikke ligne de andre, siger han.

Han mener, at kjolerne vil være præget af broderier med sten og pailletter, bare skuldre og overvejende slanke silhuetter.

- De store stjerner bliver tyndere og tyndere, og det er ikke noget, de vil gemme væk i store kjoler, siger han.

Oscar-uddelingen finder sted natten til mandag dansk tid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.