Ingen dans på roser

Nordjyske SF’ere er utilfredse med deres parti - men modsat andre partifæller kræver de ikke partiet ud af regeringen

Formanden for SF i Nordjylland, Thorkil Olesen (stående i midten), sagde på partiets repræsentantskabsmøde, at at det ikke giver meget rum til at slå ud med armene, når man er mindretalsparti i en mindretalsregering. Foto: Henrik Bo. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Formanden for SF i Nordjylland, Thorkil Olesen (stående i midten), sagde på partiets repræsentantskabsmøde, at at det ikke giver meget rum til at slå ud med armene, når man er mindretalsparti i en mindretalsregering. Foto: Henrik Bo. Foto: Henrik Bo

NORDJYLLAND:Socialistisk Folkeparti i Nordjylland ønsker ikke, at deres parti forlader regeringen. Men de nordjyske partifæller er særdeles utilfredse med en række af de udspil, SF i øjeblikket lægger navn til.

Det blev konklusionen, da den aktuelle politiske situation blev drøftet på et repræsentantskabsmøde i SF i Nordjylland, skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Den afgående formand, Thorkil Olesen fra Hanstholm, sagde, at regeringsdannelsen ikke ”blev nogen dans på roser for SF”.

- Skuffelsen er stor - og med rette, sagde han i sin beretning.

På mødet advarede flere SF’ere mod at kritisere De Radikale for tingenes tilstand.

- Det er ikke dem, der bruger os som stemmekvæg. Det er os, der lader os bruge som stemmekvæg, sagde regionsrådsmedlem Lene Linnemann.

SF i Nordjylland vil nu sende partiets landsledelse et brev, hvori de uddyber kritikken.

Allan Norré Pedersen fra Aalborg blev på mødet valgt til ny formand for SF i Nordjylland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.