Ingen dato for lukning af Brombærhaven

Forældrene til børnene i Brombærhaven ved endnu ikke med sikkerhed, hvornår børnehaven skal lukke

Marianne Roed Abrahamsen
Der er 48 børn i Brombærhaven. Lukningen var fastsat til 1. april, men forældrene har nu fået mere tid til at lægge planer for en privat børnehave. Det er dog endnu uvist hvor lang tid. Privatfoto
Thisted 25. februar 2015 11:22

THISTED: Der er endnu ikke fastsat en dato for lukning af Brombærhaven.

- Det blev ikke besluttet på gårsdagens møde, hvornår børnehaven reelt skal lukke, siger Poul Hvass Hansen (K), formand for børne- og familieudvalget.

Et flertal bestående af Dansk Folkeparti og Venstre besluttede på kommunalbestyrelsesmødet tirsdag, at den fastsatte lukning af børnehaven skulle udskydes. Men der blev altså ikke stemt om, hvornår lukningen er udskudt til. Børne- og familieudvalget holder møde 10. marts, hvor de blandt andet skal komme med et forslag til kommunalbestyrelsen, om hvornår Brombærhaven så skal lukkes. Desuden vil socialdemokraternes Morten Bo Bertelsen have svar på, hvilke konsekvenser beslutningen om udskydelsen får for personalet og økonomien.

- Det skal vi også have med i beslutningsgrundlaget, siger Poul Hvass Hansen.

På trods af, at intet endnu er besluttet, var der stor lettelse hos de forældre, der var mødt op til kommunalbestyrelsesmødet i går.

- Det giver så meget ro at vide, at vi ikke skal ud og finde midlertidige steder til børnene, siger Mia Engstrøm, der har børn i Brombærhaven og som sammen med Brombærhavens bestyrelse planlægger at starte en privat børnehave til deres børn.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...