Ingen ekstra forebyggelse mod narko

Susanne Thomsen laver opsøgende arbejde med unge og narkotika. Hun tøver med at udvide arbejdet efter weekendens tragedie.

Susanne Thomsen laver opsøgende arbejde med unge og narkotika. Hun tøver med at udvide arbejdet efter weekendens tragedie.

BRØNDERSLEV:Det forebyggende og opsøgende arbejde med unge og stoffer i Brønderslev bliver ikke umiddelbart udvidet efter weekendens tragedie i byens natteliv. Brønderslev Kommunes ungdomskonsulent, Susanne Thomsen, fortæller, at hun vil fortsætte det almindelige, forebyggende arbejde, indtil det er fastlagt, om de to episoder i weekenden hænger sammen. Der har været mistanke om, at weekendens to hændelser, hvor en 22-årig mand døde, og en 17-årig dreng faldt om, skyldtes farlig narkotika, fordi det skete med få timers mellemrum i Brønderslevs natteliv. Susanne Thomsen mødtes i går med politiet for at diskutere, om det forebyggende og opsøgende arbejde er godt nok efter weekendens tragedie. - Vi snakkede om, om vi kunne gøre mere, men vi er nødt til at vide, hvad det her drejer sig om, og om det er narkotika, der er årsagen, før vi gør mere, siger Susanne Thomsen. Stationsleder hos Brønderslev Politi, Henrik Poulsen, mener heller ikke, at der er behov for en ekstra indsats mod de farlige stoffer. - Der er ikke nogen ny situation angående narkotika i Brønderslev, og jeg synes ikke, at der er anledning til yderligere tiltag, siger Henrik Poulsen. Han tror, at det er et tilfælde, at de to mænd faldt om næsten samtidig. - De to hændelser har ikke noget med hinanden at gøre, vurderer Henrik Poulsen. Borgmester chokeret Brønderslevs borgmester, Jens Arne Hedegaard, kalder weekendens to episoder for chokerende. Han opfordrer politiet til at være meget grundige i deres efterforskning, hvis de to episoder skyldes farlig narkotika. - Hvis det viser sig at være narko, så går jeg ud fra, at politiet sætter alt ind for at finde gerningsmanden og få ham buret inde, siger Jens Arne Hedegaard.