Ingen finale til Mie Ø. og holdkappen

Danskerne nummer 12 i indledende på 4x100 meter fri

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

OL 2016 Mie Ø. Nielsen, Danmark, Denmark, Svømning, 4x100 meter fri. Foto: Henrik Bo

RIO:Det er først søndag, at Mie Ø. Nielsen tager fat på det første af det, der gerne skulle blive i alt fem løb i 100 meter rygcrawl, men allerede lørdag aften dansk tid var hun i bassinet sammen med resten af den unge danske holdkap på 4x100 meter fri.

Danskerne formåede dog ikke at kvalificere sig til finalen, der svømmes natten til søndag dansk tid, men nordjyden sluttede dog godt af i første heat, hvor danskerne blev nummer seks ud af otte mandskaber og samlede hentede en 12.-plads af de 16 deltagende hold.

-Men det var superrart lige at komme i gang og få mærket hele processen. Jeg synes, oplevelsen var rigtig god og har egentlig svært ved at se, hvordan vi kunne have gjort det meget bedre, sagde Mie Ø. Nielsen efter løbet.

- For mig handler det nu om at få svømmet af, og så skal jeg ellers restituere og gøre klar til i morgen, siger Mie Ø. Nielsen, der søndag skal ud på paradedisciplinen 100 meter ryg, hvor hun på forhånd ligner en meget klar medaljekandidat.

- Alle løb kan tages med videre, men mest af alt er det fint, at jeg nu er i gang. Jeg har fået mærket bassinet og vandt, som er dejligt, men rigtig koldt som altid, siger den nordjyske svømmer

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.