Ingen løftede pegefingre

Børnehuset Aavangens 14 medarbejdere i Terndrup bliver den næste arbejdsplads, som får et gratis sundhedstjek af Sund Rebild.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Finn Sejrup Pedersen, Sine Dam Møller (i midten) og Ayoe Raun Kemner planlægger sundhedstjekket i de splinternye omgivelser i sundhedsklinikken i Grangårdscentret i Støvring.

Cirka 30 virksomheder i Rebild Kommune, såvel private som offentlige, har foreløbig fået hjælp fra Sund Rebild til at blive en mere attraktiv arbejdsplads. Og på tirsdag er det blevet Børnehuset Aavangens tur. Sundhedskonsulent Ayoe Raun Kemner møder op i institutionen i Terndrup og er klar til at måle og teste alle 14 medarbejderes sundhed. - Bagefter tager jeg en livsstilssamtale med hver enkelt om, hvordan man så kommer videre derfra. For eksempel kan det handle om, hvordan jeg kommer ned til cykelsmeden og får nye dæk på. Det er måske bare et lillebitte skridt, der skal til, og det er der, vi skal tage fat, i stedet for at gå ud og lege helsefreaks, siger Ayoe Raun Kemner. Læs mere i NORDJYSKE Stiftstidende søndag.