Ingen mål i Løgstør

Sport: Der blev ikke scoret, da Nordvestmors BK var på besøg hos Løgstør IF

På trods af en god periode i anden halvleg for Nordvestmors BK blev der ikke scoret nogen mål mod Løgstør IF. Arkivfoto: Bo Lehm

På trods af en god periode i anden halvleg for Nordvestmors BK blev der ikke scoret nogen mål mod Løgstør IF. Arkivfoto: Bo Lehm

Løgstør IF - Nordvestmors BK 0-0

Fodbold, serie 1

LØGSTØR:Lørdag eftermiddag var spillerne fra Nordvestmors BK igen i aktion, da de på udebane skulle forsøge at hente en sejr mod Løgstør IF i Serie 1. Kampen endte dog som en fuser, og da dommeren fløjtede af efter 90 minutter, stod der stadig nul ud fra begge af holdene på resultattavlen. Et resultat som træner for Nordvestmors BK, Poul Bak Pedersen, var fint tilfreds med efter kampen.

- Det er altid svært at spille på udebane, så vi er trods alt tilfredse med, at vi holder stand og får det ene point med hjem her fra, siger Poul Bak Pedersen.

I kampens begyndelse var det hjemmeholdet fra Løgstør IF, der kom bedst fra land og skabte de største chancer. Hos Nordvestmors BK havde spillerne svært ved at finde hinanden og spillet hang ikke sammen. Dog lykkedes det dem at holde Løgstør IF fra at score.

- Det er desværre blevet ret symptomatisk for os, at vi spiller dårligt i første halvleg. Det gjorde vi bestemt også i dag, hvor hverken offensiven eller defensiven fungerede optimalt, siger Poul Bak Pedersen.

Efter pausen fik Nordvestmors bedre fat, og kampen blev en mere lige affære. Midt i anden halvleg forsøgte en spiller fra Løgstør at filme sig til et straffespark, men den hoppede dommeren ikke på og kvitterede i stedet med et gult kort, så hjemmeholdet kom en mand i undertal i 10 minutter.

- Da vi kom i overtal, begyndte vi at spille godt, og de sidste 30 minutter dominerede vi faktisk kampen. Vi spillede os til flere gode chancer, hvor vi kunne have taget sejren, men alt i alt er det fair, at kampen ender uafgjort, siger Poul Bak Pedersen.

Med lørdagens resultat har Nordvestmors fået fem point efter fire spillede kampe i Serie 1.

Pausestilling: 0-0

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.