Ingen over Pirates

Aalborg Pirates strøg til tops i AL Bank-Ligaen efter klassekamp mod SønderjyskE

Aalborg Pirates viste superform i sejren over SønderjyskE.Foto: Michael Koch

Aalborg Pirates viste superform i sejren over SønderjyskE.Foto: Michael Koch

AALBORG:Foran et imponerende rekordpublikum på 4.212 skøjtede Aalborg Pirates i spidsen af AL Bank-Ligaen ved at blanke SønderjyskEs DM-favoritter af med 3-0 i Gigantium Isarena. En helt fortjent sejr på en dag, hvor piraterne ganske enkelt var bedre end de sønderjyske løver.

Selvom begge hold spillede sent fredag aften leverede såvel Aalborg Pirates som SønderjyskE varen fra første faceoff.
Tempoet var opskruet, pasningerne lå på bladet og angrebene rullede ned mod begge mål. Piraterne var mest i puckbesiddelse, men SønderjyskE var giftige, når de fik etableret sig i hjemmeholdets zone.
To gode målmandspræstationer holdt dog kampen i en nulløsning indtil Mats Hansson tre minutter før periodepausen med letteste elegance snoede sig gennem SønderjyskEs forsvar og trak pucken op i målhjørnet over Alfie Michauds venstre skulder. Klassescoring fra den målsøgende svenske back, der har været en supersigning fra Borås.
Efter scoringen satte Pirates sig på kampen. En enkelt kæmpechance havde SønderjyskE i slutningen af første periode, da Lasse Sandgaard fik en friløber, men hjemmeholdet havde klart det meste og den tendens fortsatte også i anden periode, hvor Pirates var mest aggressive, hurtigst på jernene og bedst kombinerende.
Det blev også helt fortjent 2-0 efter 32 minutters spil. Greening passede frem til Mats Hansson, som centrede til Jussi Tapio, der omsatte.
I starten af tredje periode afgjorde Aalborgs finske topscorer reelt opgøret, da han assisteret af Colin Greening og Mathias Månsson nettede til slutresultatet 3-0 i et powerplay.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.