Dragsbæk

Ingen panik i Nors

Micha­el Drags­bæk var blandt de nye an­sig­ter, da Nors Bold­klub lør­dag star­te­de træ­nin­gen frem mod sæ­so­nen i se­rie 1. På bil­le­det ses Drags­bæk i den grøn­ne trø­je, som han i sid­ste sæ­son bar for Hanst­holm. 
Ar­kiv­fo­to.

Micha­el Drags­bæk var blandt de nye an­sig­ter, da Nors Bold­klub lør­dag star­te­de træ­nin­gen frem mod sæ­so­nen i se­rie 1. På bil­le­det ses Drags­bæk i den grøn­ne trø­je, som han i sid­ste sæ­son bar for Hanst­holm. Ar­kiv­fo­to.

Trods tabet af flere profiler er den nye Nors-træner Jørgen Hangaard optimist FODBOLD: Nors Boldklubs bedste fodboldmandskab må i den kommende sæson undvære mangeårige støtter som Jacob Svane, Kent Hedegaard og Andreas Iversen, der alle er skiftet til andre klubber i Thy. Men det får ikke klubbens nye førsteholdstræner, Jørgen Hangaard, til at gå i panik. - Selvfølgelig er det nogle rutinerede profiler, som vi godt kunne bruge, men jeg forholder mig til de spillere, som vi har. Og det ser fornuftigt ud. Der er en fin stemning, og spillerne er med på, at der skal ske noget, siger Jørgen Hangaard. 25 spillere mødt frem Nors tog lørdag hul på træningen frem mod sæsonstarten i serie 2. 25 senior- og ynglingespillere var mødt frem til den første gang træning, og blandt dem var også et par nye ansigter i Michael Dragsbæk og Morten Knudsen, der begge er kommet til fra Hanstholm. - Desuden lader det til, at Morten Andersen (angriber med en fortid på Nors’ førstehold, red.) er klar til comeback. Og så vil jeg da ikke afvise, at der kommer en spiller eller to mere, lyder det optimistisk fra Jørgen Hangaard. Den nye træner har Nors fundet i egne rækker. Han glæder sig til for alvor at komme i gang med opgaven. - Nu havde vi en fornuftig gang leg med bolden lørdag. Så tager vi fat for alvor i denne uge. Vi glæder os til at komme i gang, siger Jørgen Hangaard.lbb