EMNER

Ingen pris men en masse inspiration

Brønderslev nomineret for succes med at skaffe jobs

Brønderslev fik ikke prisen, men blot det at være nomineret er fint, mener Gitte Krogh. Arkivfoto: Kurt Bering

Brønderslev fik ikke prisen, men blot det at være nomineret er fint, mener Gitte Krogh. Arkivfoto: Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Det blev ikke til nogen integrationspris til Brønderslev Kommune, da priserne blev delt ud tidligere på ugen. Brønderslev Kommune var ellers indstillet som en af tre kommuner i opløbet om at få den af de fem priser, der går til en kommune.

Men formand fra beskæftigelsesudvalget, Gitte Krogh (V), fortæller, at turen til prisuddelingen i København var rigtig givtig alligevel.

- Det var en rigtig spændende og inspirerende dag derovre. Vores medarbejdere gør en rigtig stor indsats, men de blev også inspireret og fik noget udbytte med hjem i forhold til arbejdet med integration, siger Gitte Krogh, der var af sted sammen med borgmester Lene Hansen (S) samt otte medarbejdere fra jobcentret.

Gitte Krogh lagde mærke til flere ting på dagen at blive inspireret af.

- Jeg hæfter mig ved, hvor mange ressourcer, der er i vores flygtninge og indvandrere og i det frivillige foreningsliv, siger Gitte Krogh, der også blev inspireret til den idé, at man i Brønderslev kunne lave et værested særligt rettet til kvinder.

- Jeg tror, der er flere ressourcer, hvis vi kan lave en kvindegruppe, hvor de kan mødes, fortæller hun.

Brønderslev-folkene fik også den idé med hjem, at man kunne få en virksomhedskonsulent, der særligt har fokus på at formidle arbejdskraft fra flygtninge og indvandrere til virksomheder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.