Aalborg Pirates

Ingen skældud til piraterne

Der er stadig optimisme trods fredagens nederlag

En skuffet Jeppe Holmberg ser nu frem mod søndagens femte finalekamp. Foto: Michael Koch

En skuffet Jeppe Holmberg ser nu frem mod søndagens femte finalekamp. Foto: Michael Koch

ISHOCKEY:Konfettirør, guldkanoner, guldhjelme og alt muligt andet festligt måtte pakkes væk, da Aalborg Pirates fredag aften tabte med 3-2 hjemme til Herning Blue Fox og dermed ikke udnyttede den første af fire matchbolde i kampen om DM-guldet.

Efter kampen var døren lukket længe ind til piraternes omklædningsrum, men de skuffede spillere gjorde sig hurtigt klar til at sætte sig op til opgaven søndag, hvor den femte finalekamp spilles i Herning.

- Nej, vi fik faktisk stadig en god del ros, for vi har jo også leveret en virkelig stærk serie indtil nu, og vi var faktisk også tæt på at komme tilbage. Vi har nogle chancer, der nærmest danser på målstregen i de sidste minutter. Og jeg kan love dig for, at jeg også kan holde en fest søndag, hvis det skulle lykkes at blive mestre der, siger backen Jeppe Holmberg.

Det må formodes, at sejren har tændt en ild i herningenserne, der ellers virkede ekstremt opgivende, da de forlod KVIK Hockey Arena tirsdag aften. Men en sejr kan hurtigt vende billedet.

- Jeg vil ikke sige, at der var nerver på. Men vi går ind i en skidt periode, efter de får scoret det første mål. Vi har haft meget medgang i serien, men lige der blev vi godt nok ramt af modgangen. Nu er vi skuffede i et par timer, men så er vi hurtigt videre og kigger fremimod kampen på søndag, siger Jeppe Holmberg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.