- Ingen sure miner

VFF-spillerne fuldt fokuserede på opgaven

Søren Olsson
Michael Nielsen (Nr. 11) jubler efter scoringen mod Silkbeorg. Det mål, der blev betydningsløst, da holdet efterfølgende blev taberdømt. Foto: Kim Dahl Hansen
Fodbold 1. juni 2014 09:23

HJØRRING: Vendsyssel FF går ind til en kamp på liv og død, når de i eftermiddag tager imod AB. Det var i forvejen en vigtig kamp mod de direkte konkurrenter i kampen om at undgå nedrykning, men den fik endnu mere vigtighed for VFF, da de fredag blev taberdømt i kampen mod Silkeborg og derfor lige pludselig har tre point op til AB på den rigtige side af stregen.

- Jeg synes, vi er kommet os over de sure miner. Der var god stemning til træningen lørdag, og vi er blevet enige om at fokusere på det, vi kan. Og det er at gå ud og vinde de to sidste kampe, siger angriberen Michael Nielsen, der var målscorer i den overraskende sejr mod Silkeborg - et mål han altså nu har mistet.

- Jeg tror, vi alle sammen skulle hjem og sunde os, da vi havde fået beskeden om Silkeborgs protest på vej hjem i bussen. Men i dag mødte vi op med ny energi og er klar til kampen mod AB, siger Michael Nielsen, der kan glæde sig over, at både han selv og alle holdkammerater er klar til kamp.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...