Håndbold

Ingen svensk hjælp til Aalborg

HK Drott Halmstad tabte til Naturhouse La Rioja i Champions League

Aalborg Håndbold slutter som nummer fire i gruppe D i Champions League. Arkivfoto: Michael Koch

Aalborg Håndbold slutter som nummer fire i gruppe D i Champions League. Arkivfoto: Michael Koch

LOGROÑO:Der skal ske et mirakel, hvis ikke Aalborg Håndbold skal slutte som nummer fire i gruppe D i Champions League.

Torsdag aften tabte svenske HK Drott Halmstad til ude til spanske Naturhouse La Rioja, og spanierne rykker dermed op på otte point - præcis som Aalborg og slovenske Gorenje Velenje.

Sidstnævnte har scoret flest mål i de indbyrdes kampe mellem de tre hold, og derfor er det slovenerne, der går videre til ottendedelsfinalerne som nummer tre, hvis den nuværende stilling holder.

Modstanderne er for gode

I sidste spillerunde skal Aalborg Håndbold til Tyskland for at møde Hamburg, der spiller for at sikre sig førstepladsen i gruppen, og det virker derfor meget usandsynligt, at nordjyderne får point i den kamp.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har tidligere sagt til NORDJYSKE, at det bliver meget svært at komme videre fra ottendedelsfinalerne, hvis holdet slutter på den nuværende fjerdeplads. Modstanderne er ganske enkelt for gode.

- Det er hold som Kiel, Veszprém og Barcelona. Det er ligegyldigt, hvordan vi vender og drejer det, for det er nok en lidt for stor mundfuld, sagde Nikolaj Jacobsen som optakt til hjemmekampen mod Gorenje Velenje, hvor tredjepladsen blev sat over styr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst