Ingen tømmermænd på gymnasiet

Mens andre sov ud efter Black Friday, brugte elever og lærere hele lørdagen på at terpe samfundsfag

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:- Fordelen er, at vi kan kalde på Anders og Anders og spørge med det samme, hvis der er noget, vi er i tvivl om. Og så er det da også hyggeligt, siger Christina Maajen fra Strandby og Kamilla Kjærgaard fra Sæby.

Sammen med 38 andre gymnasieelever har de valgt at bruge hele lørdagen på at skrive samfundsfagsopgaver, på gymnasiet.

Glem alle fordomme

De to gange Anders, Broholm og Brandt Sørensen, er samfundsfagslærere og de er også mødt ind og bruger lørdagen sammen med eleverne.

Emnerne er international sikkerhedspolitik og analyse af det seneste Folketingsvalg - så alle fordomme om sløve unge, der sover tømmermændene ud dagen efter "Black Friday" og ikke kunne drømme om at terpe lektier på sådan en halvhellig lørdag, ja, dem kan vi godt parkere et vist sted, hvor selv Frederikshavns ekstravagante julebelysning aldrig skinner.

De unge, vi møder her på gymnasiet på Kærvej, er mere optaget af den sikkerhedspolitiske situation i Europa, og hvorfor vælgerne stemte, som de gjorde ved Folketingsvalget, end hvor man kan købe de nye snebajere og Buddy Holly's åbningstider.

De to samfundsfagslærere hænger sig heller ikke i rigide vagtskemaer, men rykker gerne en lørdag ud af kalenderen for at assistere samfundsfagseleverne.

- Vi stiller selvfølgelig op, når eleverne vil. Vi har fleksibel undervisningstid og kan holde fri på et andet tidspunkt, siger 2 X Anders med én stemme.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden