Ingen trængsel på AaB-bænken

Christian lie Nielsen scorede to gange mod EfB Ishockey, men er usikker i aften for AaB på grund af sygdom. Foto: Lars Pauli.

Christian lie Nielsen scorede to gange mod EfB Ishockey, men er usikker i aften for AaB på grund af sygdom. Foto: Lars Pauli.

AALBORG:Der bliver ikke ligefrem trængsel på bænken hos AaB Ishockey, når de i aften i Gigantium Isarena møder Herlev Hornets i AL Bankligaen. Den skadede kvintet, Brian Casey, Roman Vopat, Alexandre Jacques, Neal Martin og Ronny Larsen er som ventet ikke klar endnu, men midt i fortrædelighederne er det glædeligt for AaB, at Burke Henrys uheld i Esbjerg tirsdag aften ikke medførte et brud på foden. En test i dag vil afgøre, om han spiller i aften. - Desværre er Christian Lie Nielsen, der nettede to gange i Esbjerg, blevet ramt af influenza og er således usikker mod Herlev, fortæller AaB Ishockeys direktør Ole Nielsen. - Men selv om vi må undvære en stribe stærke spillere, går vi fortsat efter at hente tre point, og hvis ellers resten i truppen fighter og spiller som i tirsdagens 6-2 sejr i Esbjerg, kan det også lade sig gøre mod Herlev. - Sejren forleden må absolut have givet truppen masser af selvtillid, men vi skal passe på Herlev, for trods en bundplacering også i denne sæson er de bedre end set de seneste sæsoner. - Så sent som i tirsdag slog de Odense Bulldogs, og i det hele taget er ligaen i denne sæson af endnu højere kvalitet end tidligere, vurderer Ole Nielsen. - Men efter et par slemme flop på hjemmebane hungrer vi efter en sejr i Gigantium, og den vil samtidig holde os fast i den vigtige Top 6. Alt tyder i øvrigt på, at Herlev kommer forstærket til Aalborg i aften. Klubben har netop skrevet kontrakt med de to finske angribere Kai Nurminen og Mika Alatalo, der begge tidligere har optrådt i NHL og på det finske landshold.