Ingen tvivl om favoritrollen

Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates mødes fredag aften

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Fredag aften klokken 19.30 venter sæsonens tredje nordjyske lokalopgør i Metal Ligaen, hvor Frederikshavn White Hawks får besøg af Aalborg Pirates i Scanel Hockey Arena.

Hjemmeholdet har trukket sig sejrrigt ud af de to første indbyrdes opgør, og frederikshavnernes direktør lægger ikke skjul på, at han forventer et hattrick mod lokalrivalerne.

- Alt kan ske i et lokalopgør, men der er ingen tvivl om, at vi har favoritrollen. Det kan man også se på stillingen, og det er klart, at vi går efter tre point, siger Henrik Andersen.

Spændende og tæt

Høgene indtager tabellens andenplads med 42 point, mens Aalborg Pirates ligger næstsidst med 10 point, men det betyder ikke nødvendigvis, at resultatet er givet på forhånd.

- Jeg tror, det bliver en spændende og intens ishockeykamp. Vi kommer ikke til at køre Aalborg over. Det er jeg overbevist om. Det bliver tæt, forudser Henrik Andersen, der også roser rivalerne.

- Jeg synes faktisk, at Aalborg har spillet noget god og seværdig ishockey. Jeg er imponeret over, hvad de har leveret, og jeg synes også, at de har fortjent flere point, forklarer Henrik Andersen.

Tabellen lyver ikke

I den modsatte lejr erkender aalborgensernes topscorer, at det bliver svært at få point med fra Frederikshavn, men piraterne har alligevel tænkt sig at gøre forsøget.

- Vi har jo spillet en del kampe, og tabellen lyver nok ikke. Frederikshavn har et godt hold, hvilket de også allerede har bevist, men det kan måske også blive vores fordel, siger Nicolai Meyer, der krydser fingre for, at høgene undervurderer gæsterne fra Aalborg.

- Det kan man da håbe. Det gjorde de måske lidt i den første kamp, selvom vi ikke fik lukket den, så det skal vi selvfølgelig håbe på. Samtidig skal vi også spille vores eget spil. Det bliver i hvert fald spændende. Alt kan ske i et lokalopgør, lyder det håbefuldt fra Nicolai Meyer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.