Inger Kristensen er i finalen

Martin Frandsen
Inger Kristensen er med i finalefeltet.Arkivfoto
14. november 2016 14:11

PGU Pandrups formand, ildsjæl og blæksprutte gennem årtier, Inger Kristensen, er nu nomineret til finalen om at vinde prisen Fantastiske Frivillige.

I alt 10 af de cirka 500 indstillede frivillige fra hele landet er blevet valgt ud af juryen til finalen, hvor vinderen offentliggøres og kåres 30. november i København

Det er Røde Kors, Coop, Roskilde Festival og Kræftens Bekæmpelse, som vil give et skulderklap til de personer, der har overskud til at være noget for andre.

I indstillingen af Inger Kristensen understreges det, at hun gør en kæmpe forskel for lokalområdet som formand for PGU, der i dag tegner knap 1400 medlemmer. Klubben er vokset fra at byde på kun gymnastik til også at have løbeklub, seniorklub, fitnesscenter og en event afdeling. Inger Kristensen formår at give medlemmer medejerskab i foreningen, lyder det i indstillingen.

Ingers Kristensen kommer ofte forbi træningen og kender stadig, i en alder af 65 år, navnene på stort set alle børnene. Som formand for Folkeoplysningsudvalget kommer politik også med i spil, men hun er altid med på gulvet når der skal ryddes op eller serveres.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...