Ingstrup Efterskole til DM

Pigerne fra Ingstrup Efterskole er klar til DM-finalestævnet i indefodbold for efterskoler på onsdag, 25. februar, i Hedensted.

Ingstrups hold er fra venstre Mia Frost Jensen, Camilla Kristoffersen, Ida Kristensen, Sandra heilmann, Anna Nielsen, Christina Schneider Lundgaard og forrest Stine Brock Rasmussen.

Ingstrups hold er fra venstre Mia Frost Jensen, Camilla Kristoffersen, Ida Kristensen, Sandra heilmann, Anna Nielsen, Christina Schneider Lundgaard og forrest Stine Brock Rasmussen.

- Det skete efter en overbevisende indsats i den indledende runde i Aabybro. Holdet opnåede tre sejre og førstepladsen i puljen, oplyser Sven Aksel Svenningsen, Ingstrup Efterskole. I den indledende runde var holdet i puje med Salling, Rebild og Levring. - I kvartfinalen mødte holdet Gudenådalens ungdomsskole og efter en forholdsvis jævnbyrdig kamp slog Ingstrup til med to scoringer i de sidste minutter til en sejr på 3-1. Semifinalen var mod Himmerlandscentrets Idrætsefterskole (HCI), der har vundet det nordjyske mesterskab udendørs – i øvrigt efter finalesejr over Ingstrup. Kampen var meget jævnbyrdig, men igen formåede Ingstruppigerne at holde hovedet koldt til sidst og klare en 3-2 sejr hjem. I finalen mødte Ingstrup Aabybro, et hold, der havde været meget overbevisende gennem hele turneringen. Halvvejs i kampen var Ingstrup bagud 0-2, men formåede alligevel at få udlignet, for blot at se Aabybro igen komme foran. Igen lykkedes det Ingstrup at udligne kort før tid, så der måtte forlænget spilletid til, før vinderen kunne findes. Der blev spillet til først scorede mål. Efter knap to minutter fik Ingstrup tilkendt straffespark, som Camilla Kristoffersen sikkert omsatte til mål til stor jubel for holdkammeraterne og de mange supportere. Til finalestævnet, der omfatter de 20 bedste hold i både drenge-og pigerækken fra hele landet, har Ingstrup fået en svær lodtrækning. Holdet er i pulje med Bjerre og Ikast, der er to af de absolutte favoritter. Begge har ungdomslandsholdsspillere på holdet. Desuden skal Ingstrup møde Vivild og Bernstofsminde. Da kun de to bedste hold går videre fra puljen, venter der en svær opgave. Men kan pigerne spille med samme tålmodighed og overblik som sidst, er opgaven ikke umulig, oplyser Sven Aksel Svenningsen. Ingstrup ventes at stille med de samme syv spillere, som kvalificerede sig til finalestævnet. Det er Mia Frost Jensen, Sandra Heilmann, Christina Schneider Lundgaard, Ida Kristensen, Stine Brock Rasmussen, Camilla Kristoffersen og Anna Nielsen.