Brønderslev

Inspiration igennem 30 år

Kim Glad Andersen er fast inventar

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kim Glad Andersen - fast deltager i seminaret.

BRØNDERSLEV:Når der i weekenden 4.- 5. januar er trænerseminar for fodboldtrænere på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev, er det 30. gang på stribe, at arrangementet finder sted i et samarbejde mellem DBU og højskolen.

Formanden for Brønderslev Idrætsforening, Kim Glad Andersen, der også er med i DBU’s region 1, har været med fra første fløjt i 1985.

- Da var jeg træner for BI’s ynglingehold, og holdet blev benyttet som objekter på seminaret, hvor den tidligere FC København-profil, Niels Chr. Holmstrøm, var det store trænertrækplaster, husker Kim Glad Andersen.

Bi-formanden var i perioden 2000-2006 konsulent i DBU og var i de år med til at arrangere trænerseminaret i Brønderslev.

- Nu er mit arbejde mere af praktisk karakter, og jeg skal være med til at sørge for, at alt klapper.

Kapaciteter på banen

Igennem årene har fodboldtrænere hentet inspiration fra kompetente trænere fra de bedste danske fodboldrækker, og sted og tid har igennem de seneste 30 år for nordjyder været på Nordjyllands Idrætshøjskole den første weekend i januar.

I 2014 har samarbejde mellem DBU og højskolen gjort det muligt at blive inspireret af cheftræneren for Superligaens nummer et fra FC Midtjylland, Glenn Riddersholm, superligaklubben SønderjyskE sender cheftræner Lars Søndergaard, fra 1. division skal topholdet Hobro IK’s cheftræner Jonas Dahl især gå i dybden med sit holds defensive organisation, og endelig vil Kent Tornøe, som træner FC Midtjyllands U13- og U15 hold fortælle om, hvordan man med fordel kan udvikle spillernes fodboldteknik, fysiske teknik samt taktiske og mentale evner.

- Og med så stærke navne på programmet forventer jeg, at der kommer minimum 150 fodboldtrænere til seminaret i Brønderslev, siger Kim Glad Andersen.

- I 2012 var vi nede at dykke med blot 100 deltagende trænere, men i 2013 var vi igen oppe på 130.

- Der er plads til omkring 200 på seminaret, og alle er garanteret et par gode og inspirerende dage med tips og gode idéer til sæsonen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.