Inspiration til kokke

Messe bød på alt fra røde pølser til krogmodnet oksekød

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Der var trængsel lige fra dørene blev slået op, da Gigantium i Aalborg i går lagde hus til en cateringmesse for kokke økonomaer og andre professionelle branchefolk.

- Vi forventer op mod 5.000 besøgende, inden dagen er omme, fortalte marketingchef Claus Beck Christensen.

Messen som både bød på inspiration til offentlige køkkener og private restauranter, cafeer, kroer og hoteller, har også været holdt i Aalborg tidligere. Men nu er AB Catering og BC Caterings afdelinger i Aalborg gået sammen om arrangementet, og det er også derfor messen denne gang var så stor.

- Til sammen har vi jo rigtigt mange kunder, så derfor regner vi også med, at messen fremover bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, fortalte Claus Beck Christensen.

Udover produkter og smagsprøver på alt fra røde pølser og chokoladekiks til krogmodnet oksekød og årgangsvine kunne de besøgende på Cateringmesse Nord også møde tv-kok og skuespiller Timm Vladimir samt Mette Hassing fra Den Store Bagedyst. Og mange benyttede også lejligheden til at netværke og udveksle erfaringer med andre fra branchen.

- For de offentlige køkkeners vedkommende er der især mange, som er på udkig efter økologi. Og derfor har vi også gjort en dyd ud af at præsentere alt fra Arla til små lokale leverandører. For tendensen går også mod at der gerne må være en god historie at fortælle, så man som restauratør ved præcist, hvilken ko og hvilken mark kødet kommer fra, forklarede Claus Beck Christensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.