Inspiration til socialøkonomisk virksomhed

Møde den 6. marts i Arena Nord om socialøkonomisk virksomhed

Centerchef for arbejdsmarkedområdet Flemming Søborg. Foto: Henrik Louis

Centerchef for arbejdsmarkedområdet Flemming Søborg. Foto: Henrik Louis

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn Kommune afholder et gratis inspirationsmøde om socialøkonomiske virksomheder.

Det sker den 6. marts 2015 kl. 8.30-12.00 i Arena Nord.

- Det er en enestående chance for at opleve nogle af landet førende eksperter inden for socialøkonomi, siger centerchef for arbejdsmarkedsområdet Flemming Søborg.

Arrangementet er stablet på benene for netop at synliggøre overfor virksomheder og privatpersoner, at man kan kombinere forretning med social ansvarlighed.

Derfor er det både virksomheder, private, eksisterende socialøkonomiske virksomheder og andre med interesse, der er velkommen.

Erfaringer gives videre

Uffe Lembo fra Socialstyrelsen holder oplæg, hvor han vil dele ud af sine erfaringer med at udvikle socialøkonomiske virksomheder.

Desuden vil Uffe Bech, der har ekspertise i juridisk rådgivning i forhold til blandt andet organisationsformer mellem socialøkonomiske virksomheder holde oplæg herom.

Til slut vil John Kvistgaard, der arbejder som projektleder i Ikast-Brande Kommune, fortælle om kommunens erfaringer. Ikast-Brande kommune er nemlig foregangskommune inden for netop socialøkonomiske virksomheder.

Tilmelding til arrangementet kan ske ved henvendelse til Maiken Pilgaard Krüger på maku@frederikshavn.dk eller 98 45 72 68.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nu har Gravenshoved-eleverne fået deres undskyldning
Luk