Brønderslev

Intech køber livsværk

Overdrager hjerteblod til gode venner i Intech International

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Christer Black har - med stor støtte fra sin kone, Vita - drevet virksomheden Aalborg Food Machinery gennem knap 10 år. Nu sælger han virksomheden til sine mangeårige kolleger og venner i Intech International. ?Privatfoto

BRØNDERSLEV:Brønderslev-virksomheden Intech International overtager 1. oktober Aalborg Food Machinery, der sælger rustfrie stålprodukter til fødevareindustrien.

Direktør i Aalborg Food Machinery, Christer Black, har gennem årtier haft et nært samarbejde og venskab med Carsten Trudslev og Søren Ibsen, som er henholdsvis medejer og sælger hos Intech International i Brønderslev.

Overdrager livsværk til venner

Det er med andre ord folk med en lang fælles historie, der er gået sammen om et fælles projekt, når Intech International om ganske få dage officielt overtager Aalborg Food Machinery.

- Vi indgik aftalen i maj i år, og den træder i kraft nu til oktober, så jeg har haft lidt tid til at vænne mig til tanken. Men det er svært, fortæller Christer Black, direktør i Aalborg Food Machinery, der har rundet de 68 år.
Det er blandt andet alderen, der har været afgørende for Christer Blacks beslutning om at sælge. Og at det er kendte folk, der overtager, dulmer lidt.

Christer Black vil efter salget være tilknyttet virksomheden som freelancesælger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst