Intego i nyt opkøb

Med køb i Herning runder Aalborg-firmaet en halv milliard i omsætning

Anders Abildgaard
Direktør Jens Frost Mikkelsen: - Det er i sig selv ikke et mål for os at blive større, men vi skal have de bedste specialister inden for vores kerneområder, og det kræver en vis størrelse.
Virksomhedsøkonomi 3. september 2013 10:24

AALBORG: El- og automationsvirksomheden Intego med hovedsæde i Aalborg fortsætter sin lange række af opkøb, skriver NORDJYSKE Stifstidende.

Pr. 1. september har Intego overtaget SysTek-Skræddergaard El og Automation A/S i Herning og Kibæk.

De nuværende ejere og 80 medarbejdere fortsætter i Intego. Dermed når virksomheden nu op på i alt 500 medarbejdere.

Samtidig forventes omsætningen at stige til over en halv milliard kroner næste år som følge af overtagelsen. I 2012 omsatte Intego for 357 mio. kr., og i år forventes omsætningen at runde 400 mio. kr.

- Det er i sig selv ikke et mål for os at blive større, men vi skal have de bedste specialister inden for vores kerneområder, og det kræver en vis størrelse, forklarer Integos adm. direktør Jens Frost Mikkelsen.

- Samtidig er det vigtigt at være til stede lokalt. Vi servicerer en lang række af Danmarks top-100 industrivirksomheder, og her er det helt afgørende både at have kompetencer og kapacitet, men også at være lokale. Det er i stigende grad vigtigt for os, siger Jens Frost Mikkelsen.

Et perfekt match

Han betegner SysTek-Skræddergaard som et ”perfekt match” for Intego.

- Med opkøbet i Herning er vi solidt repræsenteret i Jylland med ni afdelinger strategisk placeret. Derudover har vi afdelinger på Fyn og Sjælland, hvor vi også oplever væsentlig fremgang, siger Jens Frost Mikkelsen.

Intego blev i 2007 stiftet som en restrukturering af Siemens Technology Services og siden Glenco. Væksten er skabt både organisk og via opkøb.

Listen over opkøb tæller Skovlundgruppen i 2009, Brand El-Teknik i 2011, PKS-Engineering i 2012 samt Aarhus El-Teknik i foråret 2013.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...