Inter ødelægger Juventus-sejrstime i ligaen

Juventus led sæsonens første liganederlag, da Inter hjemme hentede en 2-1-sejr.

662359959 Foto: Scanpix/Marco Bertorello

662359959 Foto: Scanpix/Marco Bertorello

Juventus kunne søndag hente sæsonens fjerde sejr i lige så mange kampe i Serie A, da storklubben gæstede Inter i Milano.

Sådan gik det dog ikke, for Inter viste sig som for stor en mundfuld, og hjemmeholdet vandt 2-1 efter en flot scoring af kroatiske Ivan Perisic 13 minutter før tid.

Resultatet betyder, at Juventus bliver på ni point efter fire kampe, hvilket foreløbigt rækker til andenpladsen i Serie A efter Napoli, der har ti point.

Juventus' store stjerne Gonzalo Higuain blev sparet og sad på bænken sammen med Dani Alves, og opgøret lignede længe en 0-0-løsning.

Først i det 66. minut kom der gang i scoringen, men så skete der også noget i begge ender af banen.

Først vred Alex Sandro sig fornemt fri i venstre side og sendte et hårdt indlæg ind i Inters felt, hvor Stephan Lichtsteiner fik skrabet bolden i mål og dermed bragte Juventus foran 1-0.

Så var Juventus på kurs mod førstepladsen i ligaen igen, men glæden holdt ikke længe, for få minutter senere fik Inter et hjørnespark.

Ever Banega sendte bolden ind i feltet, hvor Mauro Icardi headede hjemmeholdet på 1-1.

Så blev det tid til at sende Gonzalo Higuain på banen, men lige lidt hjalp det.

Det skulle da også blive endnu værre for Juventus, for i det 77. minut blev gæsternes forsvar snøret efter et kritisk boldtab.

Bolden endte hos Icardi, der fikst fandt Ivan Perisic, og kroaten headede flot Inter foran 2-1 med et velplaceret hovedstød uden chance for Juventus-keeper Gianluigi Buffon.

I kampens 90. minut måtte Banega indkassere sit andet gule kort, og argentineren fik dermed rødt kort og udvisning for at hive en modstander omkuld.

I den sene kamp søndag aften havde Roma muligheden for at overhale Juventus, men det glippede, da romerne på udebane tabte 0-1 til Fiorentina. Milan Badelj scorede sejrsmålet otte minutter før tid.

Roma bliver dermed på syv point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst