Fodbold

Inter-træner så sit hold miste energi mod Barcelona

Inter var foran, men måtte se Barcelona løbe med sejren. Ifølge Antonio Conte manglede nogle spillere energi.

- Jeg synes, vi fortjente mere i aften. Vi skabte problemer for et fantastisk hold som Barcelona gennem hele kampen, siger Antonio Conte ifølge uefa.com.

- Jeg synes, vi fortjente mere i aften. Vi skabte problemer for et fantastisk hold som Barcelona gennem hele kampen, siger Antonio Conte ifølge uefa.com.

BARCELONA:1 minut og 59 sekunder stod der på kampuret, da Inter bragte sig foran i Champions League-braget mod FC Barcelona, og frem mod pausen havde italienerne flere chancer for at udbygge føringen.

Men i stedet for at overraske på Camp Nou løb Inter ind i et nederlag på 1-2 efter Luis Suarez' to scoringer. Det blev ikke et retvisende billede af kampen, mener Inter-træner Antonio Conte.

- Jeg synes, vi fortjente mere i aften. Vi skabte problemer for et fantastisk hold som Barcelona gennem hele kampen.

- Nogle af vores spillere havde nok lidt mindre energi i anden halvleg, fordi de har spillet mange kampe i træk, men jeg synes stadig, vi fortjente mere, siger han ifølge uefa.com.

Inter er startet som lyn og torden i Serie A, hvor holdet har maksimumpoint efter seks runder. Onsdag ville holdet vise, at de også kunne slå en af de helt store fodboldklubber i Europa.

- Vi kom for at spille vores eget spil og vinde. Det var det, vores træner sagde, vi skulle. Jeg synes, vi spillede med stor udstråling i hele kampen, men det er selvfølgelig trist at tage hjem uden point, siger midtbanespilleren Nicolo Barella.

Nederlaget onsdag aften efterlader Inter i en småpresset situation i gruppen. Efter to runder har både Borussia Dortmund og Barcelona fire point i toppen, mens Inter ligesom Slavia Prag har et enkelt.

Tidligere onsdag vandt Dortmund nemlig 2-0 i den tjekkiske hovedstad.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst